Το εργοστάσιο Φωταερίου της Αθήνας Τα καφέ του δήμου
e-ticketing  Πρόγραμμα 2012
Γνωρίζατε ότι..
Newsletter
Καταχωρίστε το email σας
Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου αποτέλεσε πηγή δημιουργίας για το πωλητήριο με αποτέλεσμα όλα τα αντικείμενα, από τα κοσμήματα μέχρι τα σημειωματάρια και τις κασετίνες, να συνδέονται με την ιστορία και την αισθητική αυτού του τόσο αναγνωρίσιμου τοπωνυμίου της Αθήνας. 

Η διαδρομή στο χρόνο, εικόνες από το παρελθόν μέχρι σήμερα, η παλιά και η νέα λειτουργία του χώρου, καθώς και η συνολική αίσθηση του επισκέπτη από το Μουσείο και την Τεχνόπολις αποτυπώνονται σε χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα. 


Στόχος του πωλητηρίου είναι να τιμήσει και να εμπνευστεί όχι μόνο από το ίδιο το Μουσείο αλλά και απ' το βιομηχανικό του χαρακτήρα. Επιστρατεύοντας έννοιες όπως καινοτομία και επιχειρηματικότητα, απαραίτητες για την επιτυχία μιας βιομηχανίας, το πωλητήριο του Μουσείου διαφοροποιείται και αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία παραγωγής βιομηχανικών αντικειμένων σε συνεργασία με ελληνικές βιοτεχνίες και εργοστάσια. Έτσι στηρίζεται το έργο των Ελλήνων βιομηχανικών σχεδιαστών καθώς και η εγχώρια παραγωγή πετυχαίνοντας παράλληλα ένα τελικό προϊόν χωρίς μεσάζοντες, στη χαμηλότερη δυνατή τιμή για τον αγοραστή. 
 
Ώρες λειτουργίας πωλητηρίου

Χειμερινό ωράριο, ισχύει από το μήνα Οκτώβρη του 2014:
Δευτέρα: κλειστά
Τετάρτη: 09.30-13.30
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09.30-17.30
Σάββατο-Κυριακή: 10.00-18.00Ενδεικτικά προϊόντα..