Το εργοστάσιο Φωταερίου της Αθήνας Τα καφέ του δήμου
e-ticketing  Πρόγραμμα 2012
Newsletter
Καταχωρίστε το email σας

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων αποτελεί σήμερα σημείο συνάντησης πολιτιστικών εκδηλώσεων, αναβαθμίζοντας μια ιστορική περιοχή της πρωτεύουσας και δημιουργώντας έναν ακόμη θετικό πόλο στην πολιτισμική ταυτότητα της Αθήνας.

Κάθε χρόνο παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα τεχνών: μουσική, χορό, κινηματογράφο, θέατρο και παραστατικές τέχνες, εικαστικά και εφαρμοσμένες τέχνες, εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά, επιχειρηματικότητα, περιοδικές εκθέσεις με πάνω από 600.000 επισκέπτες ετησίως. Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων παρέχει ψυχαγωγία και πολιτισμό με ποιότητα σε προσιτές τιμές.
Ώρες λειτουργίας
Καθημερινές: 08:00 - 21:00
Σαββατoκύριακα: 09:00 - 22:00
*Οι ώρες λειτουργίας παρατείνονται όταν στο χώρο μας φιλοξενούνται Φεστιβάλ και Εκδηλώσεις.


Κατά τη διάρκεια μιας βόλτας στους χώρους της Τεχνόπολης, έχετε τη δυνατότητα:
    Να παρακολουθήσετε ή να συμμετέχετε σε κάποια εκδήλωση, να δείτε εκθέσεις και να διασκεδάσετε σε κάποια συναυλία ή φεστιβάλ (εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων μας).

•    Να ακολουθήσετε το μουσειακό περίπατο του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου και να γνωρίσετε ένα κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας της Αθήνας.

•    Να επισκεφθείτε το Πωλητήριο του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου με αντικείμενα τα οποία εμπνέονται από την ιστορία και την αισθητική ενός βιομηχανικού χώρου.

•    Να απολαύσετε ροφήματα, ζεστά και κρύα πιάτα, σαλάτες και σάντουιτς στο καφέ Gaz à l’eau, που βρίσκεται εντός της Τεχνόπολης, στο μοναδικό περιβάλλον του παλιού εργοστασίου Φωταερίου της Αθήνας.