Το εργοστάσιο Φωταερίου της Αθήνας Τα καφέ του δήμου
e-ticketing  Πρόγραμμα 2012
Newsletter
Καταχωρίστε το email σας
ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
11 Ιαν 16
Γίνε εθελοντής στο Γκάζι!
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Γίνε εθελοντής στο Γκάζι!

Θέλεις να ανακαλύψεις ένα σύγχρονο πολιτιστικό χώρο και να μεταδώσεις τη γνώση σου σε ομάδες επισκεπτών;

 
Δήλωσε συμμετοχή στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού και γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας του Τομέα Εκδηλώσεων για τη χρονιά 2016! Πολιτιστικές & εκπαιδευτικές δράσεις, συναυλίες, φεστιβάλ αποτελούν μόνο ένα μικρό δείγμα από το πλούσιο πρόγραμμα της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων!

Η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων είναι ένας ζωντανός πολυχώρος πολιτισμού που έχει στόχο να προωθεί τις τέχνες, την ανάπτυξη, την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, την εκπαίδευση, τη δια βίου μάθηση για ανθρώπους κάθε ηλικίας, την ανάδειξη της βιομηχανικής κληρονομιάς και την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα κοινωνικού χαρακτήρα, εξασφαλίζοντας την οικονομική της βιωσιμότητα.

Ενδεικτικά, οι εθελοντές θα απασχοληθούν στους παρακάτω τομείς:
♦ Οργάνωση & παραγωγή
♦ Συντονισμός & ενημέρωση συμμετεχόντων
♦ Εξυπηρέτηση & υποδοχή καλλιτεχνών/ομιλητών/εκπαιδευτών

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές και απόφοιτους τμημάτων επικοινωνίας και πολιτιστικής διαχείρισης, κοινωνικών επιστημών και παιδαγωγούς που επιθυμούν να συμμετέχουν στην οργάνωση και παραγωγή πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού ξεκινά την 11η Ιανουαρίου και μετά την ολοκλήρωσή του στο τέλος της χρονιάς παρέχεται βεβαίωση συμμετοχής.
Οι φοιτητές που θέλουν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στην Τομέα Εκδηλώσεων, μπορούν να επικοινωνήσουν καθημερινά μεταξύ 10.00 – 17.00 στα τηλέφωνα 210 3475518 και 210 3416101.
 
Αποστολή βιογραφικών: info@athens-technopolis.gr, με θέμα «Εθελοντής στο Γκάζι»

social.toolbar.min dsocial.toolbar.max