01 Οκτ 14
SHAPING OUR COMMON FUTURE
31 Οκτωβρίου 2014
Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Με αφορμή τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης του Ευρωπαϊκού τομέα της Διεθνούς Ένωσης Μεταφραστών (FIT EUROPE) στην Αθήνα, η Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Μεταφραστών Πτυχιούχων του Ιονίου Πανεπιστημίου διοργανώνει σειρά εργαστηρίων και ομιλιών με κεντρικό άξονα το μεταφραστικό επάγγελμα, την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου στο χώρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.
Η συμμετοχή στα εργαστήρια, που θα πραγματοποιηθούν από τις 10 π.μ. έως τις 3.30 μ.μ, είναι δυνατή μόνο κατόπιν εγγραφής μέσω του ιστότοπου της εκδήλωσης http://event.peempip.gr για περιορισμένο αριθμό ατόμων έναντι συμβολικού ποσού. Τα εργαστήρια χωρίζονται σε 3 θεματικές ενότητες (Technology, Visibility, Pricing) και απευθύνονται πρωτίστως σε επαγγελματίες μεταφραστές.
Η απογευματινή εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό και θα διεξαχθεί από 5.30 μ.μ. έως 9.00 μ.μ. Οι ομιλητές, αντιπρόσωποι ενώσεων που ανήκουν στην FIT EUROPE, από την Αγγλία, την Κύπρο, την Ελλάδα και την Ολλανδία, θα παρουσιάσουν τις δράσεις των συλλόγων τους για την κατοχύρωση των επαγγελματικών και εργασιακών δικαιωμάτων των μεταφραστών, προσφέροντας νέες οπτικές και δυνατότητες, και θα δώσουν χρήσιμες συμβουλές για την καλύτερη ανάδειξη και προώθηση του επαγγελματικού προφίλ του μεταφραστή.
Όλες οι ομιλίες και τα εργαστήρια θα διεξαχθούν στα αγγλικά. Δεν προβλέπεται διερμηνεία.
Το αναλυτικό πρόγραμμα, στοιχεία για τους ομιλητές και άλλες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο event.peempip.gr και στη σελίδα της ΠΕΕΜΠΙΠ στο Facebook.
Η ΠΕΕΜΠΙΠ, με 10 χρόνια ενεργής παρουσίας στο μεταφραστικό χώρο στην Ελλάδα και διεθνώς, περιμένει με μεγάλη χαρά όλους τους ενδιαφερόμενους, φίλους, συνεργάτες, συναδέλφους και μελλοντικούς συναδέλφους στην Τεχνόπολη στις 31 Οκτωβρίου, σε μια πανευρωπαϊκή ημέρα αφιερωμένη στους επαγγελματίες μεταφραστές.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΕΜΠΙΠ
Για περαιτέρω πληροφορίες   info@peempip.gr
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3453548
press@athens-technopolis.gr, www.technopolis-athens.com