21 Οκτ 13
Χριστουγεννιάτικο Βazaar του Συλλόγου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Φίλοι της Μέριμνας»
Χριστουγεννιάτικο Βazaar του Συλλόγου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα
«Φίλοι της Μέριμνας»
Κτίριο Μηχανουργείο
Σάββατο 23 Νοεμβρίου 10.00 – 20.00
Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 10.00 – 19.00
Είσοδος ελεύθερη

Οι «Φίλοι της Μέριμνας» οργανώνουν για δέκατη χρονιά το Χριστουγεννιάτικο Βazaar τους. Τα έσοδα από το Bazaar θα διατεθούν για το πρόγραμμα της Μέριμνας «Ανακουφιστική Φροντίδα στο Σπίτι». Η Υπηρεσία αυτή δίνει την επιλογή σε παιδιά και εφήβους, έως 18 ετών, που πάσχουν από μια σοβαρή και απειλητική για τη ζωή ασθένεια ή αντιμετωπίζουν το τελικό στάδιο αυτής, να παραμένουν στον οικείο χώρο του σπιτιού με την οικογένεια τους και με την υποστήριξη των ειδικά εκπαιδευμένων ιατρών, νοσηλευτών, ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών.

Η Μέριμνα συνεργάζεται με Παιδιατρικά Νοσοκομεία και Μαιευτήρια της Αθήνας.
Όλες οι υπηρεσίες της Μέριμνας παρέχονται δωρεάν.

Σας προσκαλούμε στο νέο μας χώρο για δύο ημέρες για να κάνετε τις  Χριστουγεννιάτικες αγορές σας. Θα μπορέσετε να βρείτε πρωτότυπα και χρηστικά δώρα, μεγάλη ποικιλία βιβλίων, παιχνίδια, σπιτικές λιχουδιές, γούρια για τον καινούργιο χρόνο, και όπως πάντα εξαιρετικά ρούχα, παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα σε πολύ προσιτές τιμές. Στο μικρό Μοναστηράκι μπορείτε να βρείτε και να ανακαλύψετε μικρούς θησαυρούς. Επίσης θα υπάρχουν λαχνοί με μεγάλη ποικιλία δώρων. Όλοι οι λαχνοί κερδίζουν!
Σας περιμένουμε να στολίσουμε και πάλι το Δέντρο της Αγάπης και της Μέριμνας με ευχές, για όσους αγαπάμε και αγαπήσαμε!
Ώρες λειτουργίας:
Σάββατο 23 Νοεμβρίου: 10.00 – 20.00
Κυριακή, 24 Νοεμβρίου: 10.00 – 19.00

Επικοινωνία: «Φίλοι της Μέριμνας»: καθημερινά 9.30-17.00 Τηλ. 210 6842833 Φαξ. 210 6452338, info@friendsofmerimna.gr