Το εργοστάσιο Φωταερίου της Αθήνας Τα καφέ του δήμου
e-ticketing  Πρόγραμμα 2012
Newsletter
Καταχωρίστε το email σας
ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
26 Ιαν 12
Πραγματοποιήθηκε η βράβευση των καλλιτεχνών που συμμετείχαν στην εικαστική δράση με τίτλο «τέχνη στις βιτρίνες».
Πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 2012 στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών η βράβευση των καλλιτεχνών οι οποίοι συμμετείχαν στην εικαστική δράση με τίτλο «τέχνη στις βιτρίνες». Η δράση αυτή οργανώθηκε από το Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με το Γ’ εργαστήριο ζωγραφικής της Α.Σ.Κ.Τ. κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς 2012.
 
Το πρώτο βραβείο απένειμε ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ Γιώργος Καμίνης στον κ. Βαγγέλη Λιουδάκη, που συμμετείχε με δύο έργα σε δύο καταστήματα. Στην Αμερικής 16 με το έργο «αποσκευές» και στην Πατριάρχου Ιωακείμ, με το έργο «άνθρωπος από παιχνίδια».
Το δεύτερο βραβείο απένειμε ο Πρόεδρος του Ε.Σ. Αθηνών, κ. Παναγής Καρέλας στον γλύπτη, κ. Σπύρο Χαραλαμπόπουλο για τα έργα του, «άρμεγμα» στην οδό Νίκης 4 και  «ένα σημείο ταύτισης», στην οδό Αμερικής 16.
Το τρίτο βραβείο απένειμε ο εικαστικός και καθηγητής της Ανωτάτης Σχολής Καλλών Τεχνών, κ. Γιώργος Λαζόγκας, στην κ. Ελένη Φουντουλάκη για τα έργα της «άστεγος» στην βιτρίνα της οδού Ακαδημίας 33 και «ύπνόσακοι» στην οδό Βουκουρεστίου 50.
Ακολούθησε απονομή μεταλλίων για τα  δύο καλύτερα καταστήματα ως συνολική παρουσία. Τα βραβεία απέσπασαν οι κυρίες Βασιλική Δημητρίου για το κατάστημα επί της οδού Πατριάρχου Ιωακείμ 11, καθώς και οι κ.κ. Όλγα Ευαγγελίδου και Αμαλία Αντωνιάδου, που εξέθεσαν έργα τους στο στην οδό Σταδίου 44γ. Τα μετάλλια απένειμε ο κ. Κωστής Μπιτζάνης, διευθύνων σύμβουλος της «Τεχνόπολις»    

Στην τελετή βράβευσης παραβρεθήκαν μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου, η Πρόεδρος  της ΕΑΧΑ κ. Ντόρα Γαλάνη, Αρχιτέκτων μηχανικός - Πολεοδόμος , ο πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων) κ. Στράτος Παραδιάς, οι καλλιτέχνες καθώς και αρκετοί από τους  ιδιοκτήτες  που παραχώρησαν τους χώρους τους για την πραγματοποίηση της δράσης «τέχνη στις βιτρίνες».
social.toolbar.min dsocial.toolbar.max