Το εργοστάσιο Φωταερίου της Αθήνας Τα καφέ του δήμου
e-ticketing  Πρόγραμμα 2012
Newsletter
Καταχωρίστε το email σας
ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Βρέθηκαν 298 εγγραφές, εμφανίζονται από 261 έως 270.Πρώτη Προηγούμενη 2324252627282930 Επόμενη Τελευταία
Τίτλος
Η ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Α.Ε. προκηρύσσει Δημόσιο Ανοικτό τακτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για το έργο «Υποστήριξη εργασιών στον υπό εκμετάλλευση  χώρο εστίασης και αναψυχής «GAZ A L’ EAU»
27-03-2013 - 
Η ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Α.Ε. προκηρύσσει Δημόσιο Ανοικτό τακτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για το έργο «Υποστήριξη εργασιών στον υπό εκμετάλλευση χώρο εστίασης και αναψυχής «GAZ A L’ EAU»

Η ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Α.Ε. προκηρύσσει Δημόσιο Ανοικτό τακτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη προσφορά σε Ευρώ  για το έργο «Υποστήριξη εργασιών στον υπό εκμετάλλευση  χώρο εστίασης και αναψυχής «GAZ A L’ EAU»  της «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Α.Ε.» μέχρι 31/12/2013»  προϋπολογισμού #120.000,00# € πλέον ΦΠΑ.
Βράβευση αγώνων πολεμικής τέχνης Capoeira
26-03-2013 - 
Βράβευση αγώνων πολεμικής τέχνης Capoeira

H ABADA CAPOEIRA -  MINOTAVROS TEAM  είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τη διεξαγωγή των ετήσιων αγώνων της για την αλλαγή ζωνών των μελών της με τη MESTRANDA MARCIA την Κυριακή 7 Απριλίου και ώρα 13:00 – 16:00, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, Κτίριο «Δεξαμενές Καθαρισμού».
Έκθεση Παραδοσιακών Μουσικών Οργάνων
15-03-2013 - 
Έκθεση Παραδοσιακών Μουσικών Οργάνων

Έκθεση Παραδοσιακών Μουσικών Οργάνων στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων
Τελετή Λήξης Προγράμματος Κατάρτισης
Παγκόσμια ημέρα κουκλοθεάτρου
15-03-2013 - 
Παγκόσμια ημέρα κουκλοθεάτρου

Το Ελληνικό Κέντρο της Διεθνούς Ένωσης Κουκλοθεάτρου UNIMA και η «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» του Δήμου Αθηναίων συνδιοργανώνουν για δεύτερη χρονιά την Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου, Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Μαρτίου, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.
Ομαδική έκθεση αποφοίτων ΑΚΤΟ Εικαστικών Τεχνών & Φωτογραφίας
12-03-2013 - 
Ομαδική έκθεση αποφοίτων ΑΚΤΟ Εικαστικών Τεχνών & Φωτογραφίας

Η έκθεση “Open Doors II” εγκαινιάζεται την Τετάρτη 13 Μαρτίου, ώρα 20:30  στη «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, Κτίριο «Δεξαμενές Καθαρισμού», Πειραιώς 100, Γκάζι. Μία συνδιοργάνωση της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων και του Κολεγίου Τέχνης & Design ΑΚΤΟ. Περιλαμβάνει εγκαταστάσεις, video, ζωγραφική και φωτογραφία, έργα που φιλοτέχνησαν απόφοιτοι από τους τομείς Εικαστικών Τεχνών και Φωτογραφίας του ΑΚΤΟ.
6η Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας
11-03-2013 - 
6η Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» (Ι.Ο.ΑΣ.)
και ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (Σ.Ε.Σ.) διοργανώνουν και
σας προσκαλούν στην Εσπερίδα με θέμα
«Οδική Ασφάλεια: Βράβευση Τροχονόμου της Χρονιάς».
Έκθεση Κρητών Συγγραφέων
11-03-2013 - 
Έκθεση Κρητών Συγγραφέων

Ο Πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως Γεώργιος Μαριδάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την έκθεση ΚρητώνΣυγγραφέων που διοργανώνουν με  την υποστήριξη  της <<ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ>> του Δήμου Αθηναίων από 19 εως 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 <<Αίθουσα Μηχανουργείο>>, Πειραιώς 100, Γκάζι.
«ΤΟ ΤΟΠΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ»
08-03-2013 - 
«ΤΟ ΤΟΠΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ»

Ο καλλιτεχνικός χώρος έκφρασης, «Ευπαλίνος», η ΜΚΟ «babyfeat» και  η «Τεχνόπολις»  του Δήμου Αθηναίων, επέλεξαν την Παγκόσμια Ημέρα της Ευτυχίας, όπως αυτή ανακηρύχθηκε από τον ΟΗΕ, τον Ιούνιο του 2012 και για πρώτη φορά γιορτάζεται φέτος, για να συνδιοργανώνουν μία εκδήλωση επαναχρησιμοποίησης παλιών ρούχων και υφασμάτων, με σκοπό τη δημιουργία ενός ξεχωριστού «έργου τέχνης»!
Έκθεση «ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ» στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων
06-03-2013 - 
Έκθεση «ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ» στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων

Ο Οργανισμός Design Lab και η διοργανώτρια εταιρεία Demand ΜΕΠΕ, διοργανώνουν στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων έκθεση με τίτλο: «ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ» και διευκρινιστικό υπότιτλο «Ιδέες και Οικονομικές Λύσεις για την Ανανέωση Χώρων»
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΑΜΕΣΑ
04-03-2013 - 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΑΜΕΣΑ

Ένας Διάλογος. Ένα φεστιβάλ χωρίς διακρίσεις 
 
Νέοι, ταλαντούχοι ευρωπαίοι ερασιτέχνες και επαγγελματίες καλλιτέχνες, ομάδες, με ή χωρίς αναπηρία,  προσκαλούνται να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ ΑΝΑΜΕΣΑ, έναν καλλιτεχνικό διάλογο, με απώτερο σκοπό να προσφέρει  μια νότα αισιοδοξίας μέσα από την καθημερινή πράξη των παραστατικών τεχνών.