Μενού
Δημιουργική Μάθηση 2016-2017
Τα Σαββατοκύριακα του φθινοπώρου στο Γκάζι προβλέπονται συναρπαστικά! Εσείς θα λείπετε;

Έχοντας ως προτεραιότητα τη δημιουργική μάθηση μικρών και μεγάλων, το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, σε συνεργασία με το INNOVATHENS, διοργανώνει, για ακόμη μια χρονιά, μια σειρά πρωτότυπων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, εργαστηρίων και ξεναγήσεων για όλους.

Παιδιά, έφηβοι, ενήλικες, σχολικές ομάδες, και οικογένειες ανακαλύπτουν ένα σπάνιο βιομηχανικό μνημείο, το παλιό εργοστάσιο φωταερίου της Αθήνας, ενεργοποιώντας τη φαντασία τους, λειτουργώντας ομαδικά και φυσικά... διασκεδάζοντας!

Μέσα από δραστηριότητες και βιωματικές ασκήσεις, ανακαλύπτουμε τη νεότερη ιστορία της πόλης με έναν... παράξενο ξεναγό, τον Ορέστη τον ποντικό. Φτιάχνουμε τη δική μας ταινία μικρού μήκους animation με την καθοδήγηση του πολυβραβευμένου animator και media artist Μπάμπη Αλεξιάδη. Ζωγραφίζουμε και φυτεύουμε πολύχρωμα λουλούδια στο αγαπημένο κυριακάτικο εργαστήρι μικρών και μεγάλων «Μικροί κηπουροί με πινέλα». Συναρμολογούμε και προγραμματίζουμε ρομποτάκια και περιηγούμαστε σε μαγικούς ψηφιακούς κόσμους, πάντοτε με την καθοδήγηση έμπειρων παιδαγωγών. Και φυσικά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει 2 διαφορετικές ξεναγήσεις και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Το κυνήγι του μαύρου θησαυρού» για... μεγάλους!
 
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκπαιδευτικών δράσεων:

Σχολικές Ομάδες

Σαββατοκύριακα

Για οικογένειες
Παίζουμε με τις επιστήμες και τις νέες τεχνολογίες
Για ενήλικες

Κυριακές στην Τεχνόπολη

Κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες:
213 0109325, 213 0109300
gasmuseum@athens-technopolis.gr