Το εργοστάσιο Φωταερίου της Αθήνας Τα καφέ του δήμου
e-ticketing  Πρόγραμμα 2012
Newsletter
Καταχωρίστε το email σας

Extended introduction to Web Development by Revive Greece @ ΙΝΝΟVATHENS

Extended introduction to Web Development by Revive Greece  @ ΙΝΝΟVATHENS
 
Ημερομηνία : 18/04/2019 - 16/07/2019
Έναρξη : 17:00
Λήξη : 21:00
Χώρος - Αίθουσα : Αεριοφυλάκιο 2 (Δ4)
Είδος εκδήλωσης : Επιχειρηματικότητα
 
Ελεύθερη Είσοδος
 
Extended introduction to Web Development by Revive Greece 
@ ΙΝΝΟVATHENS
 
Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση REvive Greece σε συνεργασία με την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη της Nevma Web Design, διοργανώνουν δωρεάν σεμινάρια για ανέργους νέους 18-35 ετών με θέμα: Extended introduction to Web Development.
 
Με την ολοκλήρωσή των σεμιναρίων οι επωφελούμενοι θα γνωρίζουν να σχεδιάζουν ιστοσελίδες (web sites) και εφαρμογές web, χρησιμοποιώντας τις τεχνολογίες HTML 5, CSS 3, JavaScript, WordPress, PHP και Vue.JS.
 
Το σεμινάριο ξεκινά στις 18 Απριλίου, θα έχει διάρκεια 13 εβδομάδες και θα πραγματοποιηθεί σε 30 μαθήματα 4ωρης διάρκειας (2-3 φορές την εβδομάδα). Τα μαθήματα θα διεξάγονται απογευματινές ώρες (17:00 έως 21:00) στο χώρο του INNOVATHENS powered by Samsung.
 
Λόγω της δωρεάν συμμετοχής στα σεμινάρια, υπάρχει διαδικασία επιλογής και οι επωφελούμενοι, εκτός της ανελλιπούς παρακολούθησης των μαθημάτων (επιτρέπονται μέχρι 2 απουσίες), θα πρέπει να αφιερώνουν 12-20 ώρες την εβδομάδα για μελέτη.
 
Η REvive Greece, η οποία έχει λάβει το Ευρωπαϊκό Βραβείο της Κοινωνίας των Πολιτών και είναι μέλος της Εθνικής Συμμαχίας για τις Ψηφιακές Δεξιότητες, βοηθάει άνεργους νέους να ενταχθούν στην αγορά εργασίας, εκπαιδεύοντάς τους δωρεάν πάνω στον προγραμματισμό υπολογιστών, με σκοπό την άμεση απορρόφησή τους από τον ιδιωτικό τομέα ως software developers, όπου διαπιστώνεται μεγάλη ζήτηση καταρτισμένου ανθρώπινου δυναμικού.
 
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ!