Το εργοστάσιο Φωταερίου της Αθήνας Τα καφέ του δήμου
e-ticketing  Πρόγραμμα 2012
Newsletter
Καταχωρίστε το email σας

Athens Science Festival 2018: «Επιστήμη χωρίς σύνορα»

Athens Science Festival 2018: «Επιστήμη χωρίς σύνορα»
 
Ημερομηνία : 24/04/2018 - 29/04/2018
Έναρξη : 09:00
Λήξη : 23:00
Χώρος - Αίθουσα : Δεξαμενές Καθαρισμού (Δ10) , Αεριοφυλάκιο 1 - Αμφιθέατρο (Δ2) , Αεριοφυλάκιο 2 (Δ4) , Παλαιοί Φούρνοι (Δ6) , Νέοι Φούρνοι (Δ7) , Μηχανουργείο (Δ12) , Κεντρική Αυλή , Προαύλιο αίθουσας - Μηχανουργείο (Δ12) , Ανω Αυλή , Αποθήκη (Δ9) (Δ9)
Είδος εκδήλωσης : Αλλο
  
Science without borders
«Επιστήμη χωρίς σύνορα»
Athens Science Festival 2018
24 – 29
Απριλίου 2018
 
94 διαδραστικά δρώμενα (50 διαδραστικές εκθέσεις και 46 πειραματικές επιδείξεις)
35 εργαστήρια για παιδιά | 22 workshop για ενήλικες
 45 ομιλίες | 5 διαγωνισμοί
και πολλά ακόμα πρωινά και απογευματινά καλλιτεχνικά δρώμενα
για όλες τις ηλικίες

 
To Athens Science Festival επιστρέφει φέτος, για 5η συνεχόμενη χρονιά, με ένα πρόγραμμα εκτός… ορίων, σε ιδέες και δημιουργικότητα. Ο θεσμός που ενθουσίασε το κοινό της Αθήνας, αλλά και όλης της Ελλάδας, αυτόν τον Απρίλιο φιλοδοξεί να παρουσιάσει σε μικρούς και μεγάλους το πιο συναρπαστικό, ελκυστικό, δημιουργικό και ελεύθερο από περιορισμούς, προκαταλήψεις και συμβάσεις πρόσωπο της επιστήμης.

Από τις 24 έως τις 29 Απριλίου, στην Τεχνόπολη, σε ένα πλούσιο πρόγραμμα με εκθέσεις, παρουσιάσεις, εργαστήρια, προβολές και συζητήσεις - ομιλίες από καταξιωμένους Έλληνες και ξένους επιστήμονες, οι επισκέπτες θα γνωρίσουν και θα γιορτάσουν την απελευθερωτική δύναμη της επιστήμης. Αυτό είναι το θέμα του φετινού φεστιβάλ, που έχει motto το «Επιστήμη χωρίς σύνορα»: Πώς οι επιστημονικές ανακαλύψεις ξεπερνούν τα γεωγραφικά, γνωστικά και ιδεολογικά σύνορα, και δημιουργούν νέες προοπτικές και νέους δρόμους εξερεύνησης της ανθρώπινης διάνοιας.

Το Athens Science Festival διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό «Επιστήμη Επικοινωνία – SciCo», το British Council, την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, το Σύνδεσμο Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση και τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας. Υλοποιείται σε συνεργασία με ακαδημαϊκούς και ερευνητικούς φορείς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς.

Ανακαλύψτε μαζί μας έναν κόσμο ελεύθερο από όρια, στερεότυπα και συμβάσεις, στο Athens Science Festival 2018.
 
*Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ.
 
Ημέρες & Ώρες λειτουργίας:
Τρίτη 24 Απριλίου: Τελετή έναρξης στις 18.30
Τετάρτη 25 έως Παρασκευή 27 Απριλίου: 09:00 έως 23:00
Σάββατο 28 & Κυριακή 29 Απριλίου: 11:00 έως 23:00
Πληροφορίες:
http://www.athens-science-festival.gr/
 
ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΩ ΣΤΟΥ VIVA.GR ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΑ ΣΕ Α4 Η’ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΜΕ ΕΜΦΑΝΕΣ ΤΟ BARCODE.

Δείτε εδώ τους όρους των εισιτηρίων

Προπώληση εισιτηρίωνImage Map