Το εργοστάσιο Φωταερίου της Αθήνας Τα καφέ του δήμου
e-ticketing  Πρόγραμμα 2012
Newsletter
Καταχωρίστε το email σας

Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ: Με τα μάτια ανοιχτά

Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ: Με τα μάτια ανοιχτά
 
Ημερομηνία : 04/05/2017 - 07/05/2017
Έναρξη : 17:00
Λήξη : 00:00
Χώρος - Αίθουσα : Αεριοφυλάκιο 1 - Αμφιθέατρο (Δ2)
Είδος εκδήλωσης : Κινηματογράφος
  
«Με τα μάτια ανοιχτά»
Το Ελληνικό Ντοκιμαντέρ στην Τεχνόπολη
 
Επειδή η πραγματικότητα γράφει τα καλύτερα σενάρια
 
4 Μέρες | 16 Ελληνικά Ντοκιμαντέρ | 25 Προβολές | Αφιέρωμα στο Ντοκιμαντέρ της Ουγγαρίας |
Masterclass «Τείχη ή Γέφυρες» | Ημερίδα «Ντοκιμαντέρ και Τηλεόραση» 
 
Η Ένωση Ελληνικού Ντοκιμαντέρ, το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, μετά την επιτυχία των προηγούμενων ετών, συνδιοργανώνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, από 4 έως 7 Μαΐου, ένα αφιέρωμα στο ελληνικό ντοκιμαντέρ με τίτλο «Με τα μάτια ανοιχτά» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και εμείς το περιμένουμε με ανυπομονησία. Φέτος, το πρόγραμμα αποτελεί ωδή στην αληθινή ζωή και στην πραγματικότητα, πού, όπως αποδεικνύεται, γράφει τα καλύτερα σενάρια.
 
Στο πλαίσιο του φετινού αφιερώματος ελληνικού ντοκιμαντέρ, η Ένωση Ελληνικού Ντοκιμαντέρ οργανώνει  τρεις  παράλληλες εκδηλώσεις:
 
1-    Ένα αφιέρωμα στην κινηματογραφία της Ουγγαρίας, μιας χώρας στην οποία το δίλημμα «Τείχη ή Γέφυρες» έχει πάρει παραδειγματικές διαστάσεις, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε -παρουσία των δημιουργών τους, 4 αριστουργηματικά ουγγρικά ντοκιμαντέρ για το θέμα.
 
2-        Ένα μοναδικό Master Class με τους Ούγγρους καλεσμένους, με κεντρικό θέμα «Τείχη ή Γέφυρες: να κλειστούμε στον εαυτό μας ή να ανοιχτούμε στον κόσμο;». Το Master Class θα λειτουργήσει ως εισαγωγή του φετινού εργαστηρίου δημιουργικού ντοκιμαντέρ της ΕΕΝ, το οποίο θα γίνει στη συνέχεια σε 2 φάσεις -τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο 2017.
 
3-     Ημερίδα με τίτλο: Ντοκιμαντέρ και Τηλεόραση Η νέα τηλεοπτική πραγματικότητα και η παραγωγή δημιουργικού ντοκιμαντέρ σε αυτή. Κεντρικός εισηγητής ο Paul Pauwels, Πρόεδρος του EDN (European Documentary Network).
 
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, θα ζήσουμε τέσσερις μέρες γεμάτες εικόνες αληθινής ζωής.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας –πού αλλού; – στην Τεχνόπολη!

Για τους όρους των εισιτηρίων πατήστε εδώ
 
*Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα
 

#KatheMeraTexnopoli

Σημεία ΠροπώλησηςΣυνδιοργανωτέςΧορηγοί Επικοινωνίας