Το εργοστάσιο Φωταερίου της Αθήνας Τα καφέ του δήμου
e-ticketing  Πρόγραμμα 2012
Newsletter
Καταχωρίστε το email σας

Jazz for Kids

Jazz for Kids
 
Ημερομηνία : 06/06/2015
Έναρξη : 11:00
Χώρος - Αίθουσα : Αεριοφυλάκιο 1 - Αμφιθέατρο (Δ2)
Είδος εκδήλωσης : Για παιδιά
 
Ελεύθερη ΕίσοδοςJazz for Kids
 
Ένα μουσικό «ταξίδι» αυτοσχεδιαστικής δημιουργίας και διαδραστικότητας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παιδιά από 5 έως … 105 ετών, στο πλαίσιο του 15ου Athens Technopolis Jazz Festival.
 
Το “Jazz for kids” είναι ένα πρόγραμμα του μουσικού Αλέξανδρου Χρηστίδη,  που δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν με τρόπο γοητευτικό και διασκεδαστικό την ιστορία και τις μορφές της  jazz μουσικής.
 
Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, κατά τη διάρκεια του οποίου η εμπειρία διακεκριμένων μουσικών συναντά τον αυθορμητισμό των παιδιών, σε μια εναλλαγή δεξιοτεχνίας, αυτοσχεδιασμού και ελεύθερης έκφρασης, με τη χρήση ακόμη και απλών υλικών, όπως αντικείμενα καθημερινής χρήσης. 
 
Με σημείο εκκίνησης γνωστά μουσικά θέματα, τα παιδιά θα ανακαλύψουν μελωδίες και ρυθμούς από κάθε σημείο του πλανήτη, μέσα από ένα μουσικό παιχνίδι με έντονη θεατρικότητα.  Ένα πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις από τον δεξιοτέχνη των κρουστών Αλέξανδρο Χρηστίδη, τo Voyage Jazz Group και την Πηνελόπη Τζανετάκη στο τραγούδι.  
 
Συγκεκριμένα συμμετέχουν: Πηνελόπη Τζανετάκη (φωνή), Αντώνης Λαδόπουλος (σαξόφωνο), Αλέξανδρος Ορφανός (πιάνο), Αντώνης Αρβανίτης (μπάσο),  Κώστας Μπεβεράτος (κρουστά) και Αλέξανδρος Χρηστίδης (ντράμς, παρουσίαση και επιμέλεια του προγράμματος).

Τεχνικός ήχου:   Βασίλης Εφραιμίδης 
 
Κρατήσεις: 210 3467322 (Δευτέρα – Παρασκευή: 10.00 – 17.00)